HTML

hírhacker

Olvasgatom a nagy híreket mindenféle sajtóguru tollából és úgy látom,nem csak én vagyok úgy vele,hogy véletlen sem az történik valójában,amit a média megpróbál nekünk elsütni.A kimazsolázott hírek mellé fűzök pár szavas/soros kommentet-hogy én hogy látom,vagy miért értek-nem értek egyet vele- és várom a hozzászólásokat,bárkinek,bármilyen irányú véleményét.Kérem a trágárságot és személyeskedést mellőzni.Mindenkinek van véleménye,olyan,amilyen.Ha akarja,elmondja.Egy valamit kérek:ne próbáljunk meg párt- és egyéb ideológiát idecsempészni,pont arra nem vagyok kíváncsi.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Egy kínai cég idetelepíti buszgyártó üzemét

2009.12.18. 18:44 hirhacker

Mert nekünk nincs egy darab se.Nem tudunk buszt gyártani Győrben,biztos olcsóbb és jobban kijövünk ,ha kínait veszünk.Meg ideengedjük konkurrenciának,a saját gyártás mellé.Ki ez az állat,aki ezt kitalálta,engedélyezi,leszervezi,aláírja és mindezt gyorsan-hamar,jujjuj,még a választások előtt?Tömlöcbe vele azonnal!

Szólj hozzá!

Címkék: busz kínai idetelepít konkurrencia

A bejegyzés trackback címe:

https://hirhacker.blog.hu/api/trackback/id/tr851607457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása