HTML

hírhacker

Olvasgatom a nagy híreket mindenféle sajtóguru tollából és úgy látom,nem csak én vagyok úgy vele,hogy véletlen sem az történik valójában,amit a média megpróbál nekünk elsütni.A kimazsolázott hírek mellé fűzök pár szavas/soros kommentet-hogy én hogy látom,vagy miért értek-nem értek egyet vele- és várom a hozzászólásokat,bárkinek,bármilyen irányú véleményét.Kérem a trágárságot és személyeskedést mellőzni.Mindenkinek van véleménye,olyan,amilyen.Ha akarja,elmondja.Egy valamit kérek:ne próbáljunk meg párt- és egyéb ideológiát idecsempészni,pont arra nem vagyok kíváncsi.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A második emeletről ugrott ki a gyilkossággal gyanúsított rendőr

2009.12.14. 21:32 hirhacker

"Kihallgatás közben szökni próbált, kiugrott az ablakon és súlyosan megsérült szombat hajnalban az a rendőr, akit gyilkossággal gyanúsítanak – erősítette meg az MTI információját az ügyészség. "

Ha majd valaha belenézhetünk a legkorábban 6 év múlva meghozott, meglepően enyhe ítélet indoklásába (lévén REBISZ-es az úriember),látni fogjuk,hogy a "független bíróság" enyhítő körülményként vette figyelembe azt a "tényt" ,hogy a vádlott már a kihallgatásakor "öngyilkosságot kísérelt meg szégyenében"...

Szólj hozzá!

Címkék: gyilkos rebisz gyanúsított szökés

A bejegyzés trackback címe:

https://hirhacker.blog.hu/api/trackback/id/tr531598432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása