HTML

hírhacker

Olvasgatom a nagy híreket mindenféle sajtóguru tollából és úgy látom,nem csak én vagyok úgy vele,hogy véletlen sem az történik valójában,amit a média megpróbál nekünk elsütni.A kimazsolázott hírek mellé fűzök pár szavas/soros kommentet-hogy én hogy látom,vagy miért értek-nem értek egyet vele- és várom a hozzászólásokat,bárkinek,bármilyen irányú véleményét.Kérem a trágárságot és személyeskedést mellőzni.Mindenkinek van véleménye,olyan,amilyen.Ha akarja,elmondja.Egy valamit kérek:ne próbáljunk meg párt- és egyéb ideológiát idecsempészni,pont arra nem vagyok kíváncsi.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Hány szocialista megy vissza autófényezőnek?

2009.12.10. 06:46 hirhacker

Ferenc visszatért.Reméljük,nem gondolja,hogy pusztán azzal,hogy elmerült kissé és a "megoldásokat" Bajnaira bízta (ezek a "megszorító intézkedések" egy örökké politizálásból élő számára vállalhatatlanok-annak idején is Bokrosra bízták,egyik bársonyszékes se merte "telibe" bevállalni),a pógár elfeljtette neki a sok szart,amit csinált...? Pedig úgy néz ki.Igaz,kell is keccsölni erősen,mert saját maguk irtják a szavazóikat-szó szerint.Kihalnak lassan a PÁRT feltétlen hívei,a régi,jó káderek is nyugdíjba mennek,nem akarnak meghemperegni már nap mint nap a Kossuth téri vagy a helyi polgármesteri dagonyázóhelyen-főleg,mióta a moslék se a régi,sőt jövőre még kevesebb is lesz.Elveszett a rájuk emelt tekintetekből a csodálat csillogása,maradt helyette a lapos,gyanakvó pillantás:Mit akar még ez a vén rabló..? Titkolóznak az emberek,nem őszinték (csak akivel lehet),nem kiszámíthatóak,nem irányíthatóak-nagy a baj.Az ifjúság meg kezelhetetlen.Van saját véleménye és nem átallja hangoztatni,mi több,kiütné a régi vezetést a pozíciókból,mondván:lejárt az idő.Teljes a kontroll káosza.Így nehéz nekifutni egy válszatásnak...Jobb a tisztességes munka.Igaz,ahhoz meg egyik se értett soha életében.MOst így mi legyen...?Tényleg nagy a baj.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hirhacker.blog.hu/api/trackback/id/tr301587522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása