HTML

hírhacker

Olvasgatom a nagy híreket mindenféle sajtóguru tollából és úgy látom,nem csak én vagyok úgy vele,hogy véletlen sem az történik valójában,amit a média megpróbál nekünk elsütni.A kimazsolázott hírek mellé fűzök pár szavas/soros kommentet-hogy én hogy látom,vagy miért értek-nem értek egyet vele- és várom a hozzászólásokat,bárkinek,bármilyen irányú véleményét.Kérem a trágárságot és személyeskedést mellőzni.Mindenkinek van véleménye,olyan,amilyen.Ha akarja,elmondja.Egy valamit kérek:ne próbáljunk meg párt- és egyéb ideológiát idecsempészni,pont arra nem vagyok kíváncsi.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Új hangsúlyok a 'nemzeti' MSZP választási programjában

2009.12.12. 08:36 hirhacker

Teljesen hihető.Az a kormány,aki lehetővé tette a multiknak és egyéb nagytőkéseknek (nem mellékesen végighazudta az elmúlt 8 évet-hogy a vezetőiktől is idézzünk a működésükkel kapcsolatban),most csinál egy nagy ideológiai hátrarcot,tükör elé áll,szemközt köpködi magát és boci szemekkel letérdel vezekelni a magyar kistermelő elé...Aham...

"A szocialisták a sokszínű magyarságban hisznek,..." Színes ceruzával itt nem lehet választást nyerni.

"A dokumentum szerint az a pálya, amelyre az ország most ráállt, közel kétezer milliárd forint többletbevételt fog hozni a következő ciklusban. Ha nem térünk le róla - teszik hozzá." Ha letérünk,az meg minimum 4000 milliárdot,csak akkor nem tűnik el a másik kettő.

"Szigorúbb ellenőrzést, keményebb büntetést ígérnek a közmorált romboló korrupció, a „kéz-kezet mos" gyakorlata ellen." Kár,hogy ez csak a számla nélkül dolgozó és a munkát így megrendelő kispógárra fog vonatkozni és a munkát a már amúgy is roppant közkedvelt APEH-ra bízzák-Kulcsár pedig nagy valószínűséggel pénzügyminiszter lesz,tanácsadója Rejtő.

„eladósításra épülő jobboldali lakástámogatási modell nyomdokain halad". Na ez kifejezetten gusztustalan,mert nem a jobboldal adósította el a pógárt,hanem a pógár-saját magát a bankok reklámjai alapján.Amivel meg nincs gond,hacsak nem azt csinál a bank,amit akar,ha baj van.Mikor baj lett,mit tett a kormány,hogy megvédje a saját szavazóit?Feljánlotta,hogy majd az önkormányzat állami (az honnan is van?) pénzen megveszi a lakásokat és az eddigi tulaj lehet bérlő-megvalósult az MSZP önkormányzati bérlakás-építő programja...

„Nem tűrjük a demokrácia korlátozását, a megbélyegzést, az erőszakot, a gyűlöletkeltést." Ezt szerintem Lendvai fogalmazta bele a szövegbe és addig hisztériázott a szokásos összeszorított szájjal és dühtől szikrázó szemekkel,amíg náhány buksisimi kíséretében ráhagyták-jóvan,itt van,nesze,csak hagyd már abba...!.Mást nemigen hallottam tőle az elmúlt 2-3 évben.Csak gyűlölet,meg kirekesztés meg korlátozás,megbélyegzés.A tolerancia élharcosa.Haggyámá'...Kíváncsi lennék,azokkal mit csinál,akik a helyére pályáznak.:)Nála átlátszóbb,hiteltelenebb politikusa (Ferink ugye nem számít,ő verhetetlen ebben) talán nincs is a pártnak-szerintem hiba előtérben tartani.

A megújulás meg nehéz úgy,hogy az új arcok csak ismerősek valahonnan és 60 alatt szinte egyik sincs...:)Mesterházyval meg nehogy úgy járjanak,hogy ő lesz a világ egyetlen demokratikus miniszterelnök-jelöltje,akit saját beosztottjaik vallomása alapján első fokon elítélnek hűtlen kezelésért...:) 

Fordítva fogják ezek a puskát.A Fidesz és Jobbik ereje jelenleg abban rejlik,hogy meghallgatják a választóikat.Hatásosnak tűnik.Lehet,ha bejutnak,ők is lopni fognak-talán még sokat is.De egész más a szájíz,ha AMÚGY csinálják azt,amiért rájuk szavaztak.Az MSZP meg valami házi készítésű,fellengzős "antirasszista,gyűlölet és kirekesztés elleni" félhülye ideológia mentén politizálnak,amit aztán megtszenek programnak anélkül,hogy egyáltalán halvány elképzelésük lenne,mit akarnak a saját szavazóik-MEG SEM KÉRDEZIK ŐKET,NEM ÉRTED...? Majd ők tudják,mit kell tenni,ezt zabáld paraszt,nem kapsz mást.Meg szeressük egymást gyerekek,aztán hadd szarjak a szátokba.Hát köszi szépen.

 

Szólj hozzá!

Címkék: mszp ígéretek választás önkormányzati bérlakás program korrupció többletbevétel megújulás

A bejegyzés trackback címe:

https://hirhacker.blog.hu/api/trackback/id/tr251591923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása