HTML

hírhacker

Olvasgatom a nagy híreket mindenféle sajtóguru tollából és úgy látom,nem csak én vagyok úgy vele,hogy véletlen sem az történik valójában,amit a média megpróbál nekünk elsütni.A kimazsolázott hírek mellé fűzök pár szavas/soros kommentet-hogy én hogy látom,vagy miért értek-nem értek egyet vele- és várom a hozzászólásokat,bárkinek,bármilyen irányú véleményét.Kérem a trágárságot és személyeskedést mellőzni.Mindenkinek van véleménye,olyan,amilyen.Ha akarja,elmondja.Egy valamit kérek:ne próbáljunk meg párt- és egyéb ideológiát idecsempészni,pont arra nem vagyok kíváncsi.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Agyérkatasztrófa-válság fenyegeti Európát

2009.12.10. 06:27 hirhacker

Ennek több oka van állítólag.Ebből lehet akár az is,ami a cikkben szerepel.Nevezetesen a nem megfelelő diagnosztizálás,pitvarfibrilláció és a gyógyszerek nem megfelelő szedése,azok mellékhatásai.A "szakemberek" meg sürgetik az EU döntéshozóit,hogy a megelőzésre helyezzék a hangsúlyt...De.Mi lenne,ha a pl. az (először is nem az anyagi helyzetük folytán az egyetemre bejutott,JÓL KÉPZETT) orvosokat beszabályoznák végre,hogy ne annak a gyártónak a gyógyszereit írják fel,amelyik több üdülést fizet? Meg stresszmentes,kiszámítható környezetet teremtenének Európában (legalábbis itt a keleti felén) és nem állandó feszültség alatt tartanák az embereket?Majnem biztos vagyok benne,hogy a stressz,meg a kritikán aluli élelmiszerminőség alapvetően több ember haláláért felelős,mint az összes többi betegség együttvéve.Igaz,kell megint valami megkezdett program,,ami munkát biztosít a régi jó kádereknek anélkül,hogy igazáéból bármilyen alapvető változás történne.5.7 millió ember kezelésében nem kis pénz van,de ha a megelőzésre helyezzük a hangsúlyt és kis híján kötelezővé tesszük,mint az influenza elleni oltást...Akkor jön csak az igazi kasza.Az évtized slágere lesz a mindenféle hirtelen előbukkanó betegségek megelőzése...

Szólj hozzá!

Címkék: válság fenyegeti európát

A bejegyzés trackback címe:

https://hirhacker.blog.hu/api/trackback/id/tr1001587515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása