HTML

hírhacker

Olvasgatom a nagy híreket mindenféle sajtóguru tollából és úgy látom,nem csak én vagyok úgy vele,hogy véletlen sem az történik valójában,amit a média megpróbál nekünk elsütni.A kimazsolázott hírek mellé fűzök pár szavas/soros kommentet-hogy én hogy látom,vagy miért értek-nem értek egyet vele- és várom a hozzászólásokat,bárkinek,bármilyen irányú véleményét.Kérem a trágárságot és személyeskedést mellőzni.Mindenkinek van véleménye,olyan,amilyen.Ha akarja,elmondja.Egy valamit kérek:ne próbáljunk meg párt- és egyéb ideológiát idecsempészni,pont arra nem vagyok kíváncsi.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Betiltották a legnagyobb kurd pártot Törökországban

2009.12.12. 09:27 hirhacker

Alacsony költségvetésű polgárháború készül..? Nem kell messzire szállítani a hadianyagot az európai bázisokról-arról nem is beszélve,hogy Irakból ugye csak át kell sétálni-ha a háború itt van a szomszédban.Nosza,csináljunk ott egyet.Pont jók a törökök.Sokan vannak,jó hosszú "felszabadító háborút" lehet vívni a hegyek között,lehet "munkát adni" annak a 2-300.000 amerikai katonának pár évig,akik-láss csodát-a szomszédban lődözik az iraki civileket.ENSZ katonákat is oda lehet vezényelni utána.Vagy 10 évig fognak vásárolni hadianyagot,élelmiszert,gyógyszert,rendet is kell tartani bevont polgári biztonsági cégekkel,infrastruktúrát lehet újraépíteni,házakat,gyárakat,utakat.Lerombolni a régi rendszert,felépíteni az újat a "demokrácia nevében".Hogy beledöglik pár tízezer török-amerikai-német-olasz-fracia katona-civil-újságíró-vöröskeresztes...? Kit érdekelnek az emberi sorsok,magándrámák..? Hiszen mekkorát lehet szakítani..!!!

Szólj hozzá!

Címkék: török betilt kurd háború hatalmas üzlet irak civil

A bejegyzés trackback címe:

https://hirhacker.blog.hu/api/trackback/id/tr321591969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása