HTML

hírhacker

Olvasgatom a nagy híreket mindenféle sajtóguru tollából és úgy látom,nem csak én vagyok úgy vele,hogy véletlen sem az történik valójában,amit a média megpróbál nekünk elsütni.A kimazsolázott hírek mellé fűzök pár szavas/soros kommentet-hogy én hogy látom,vagy miért értek-nem értek egyet vele- és várom a hozzászólásokat,bárkinek,bármilyen irányú véleményét.Kérem a trágárságot és személyeskedést mellőzni.Mindenkinek van véleménye,olyan,amilyen.Ha akarja,elmondja.Egy valamit kérek:ne próbáljunk meg párt- és egyéb ideológiát idecsempészni,pont arra nem vagyok kíváncsi.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A kisvállalkozások legyűrhetik a válságot

2009.12.10. 07:08 hirhacker

Azokat ne féltsük,megélnek.Jövedelemadót-Áfát ügyesen kikerülik,reklám nem kell-már a tisztességesebbjének(  trógerebbje eddig is csak azért élt meg,mert a nem volt elég privát szaki-jót is tesz kicsit a válság,hullik a férgese is) Kézből kézbe megy a telefonszáma,számla nélkül vásárol és ad el alapanyagot és számla nélkül dolgozik és keres min. 4-500ezer Ft-ot havonta,amit aztán sutyiban költ el pl. Ausztriában.Na meg majd' minden svájci,osztrák bankban van 3-4 magyar alkalmazott.Már a repjegy is megvan 25ezerből...És megérdemli.A megrendelő is.300 Ft-os benzin 200 Ft-os adótartalma,20-40 százalék jövedelemadó és 25 % Áfa a boltban meg a jövedéki adó épp elég kéne,hogy legyen,hogy az állambácsi megkapjon minden támogatást a lakosságtól,amire szüksége van.3200 önkormányzat,400 képviselő,800.000 közalkalmazott-mindez 10 millió lakosra,kevesebb,mint 4 millió keresőre.Világcsúcs.

Szólj hozzá!

Címkék: kisválallkozás okoskodás adóelkerülés

A bejegyzés trackback címe:

https://hirhacker.blog.hu/api/trackback/id/tr141587526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása